Higueron Hotel Malaga, Curio Collection by Hilton

Fuengirola Spania
de la
EUR 2767 00 EUR
2 adulti
Sejur Costa del Sol - Higueron Hotel Malaga, Curio collection by Hilton
Hotelul HIGUERON HOTEL MALAGA, CURIO COLLECTION BY HILTON este situat la aproximativ 1,6 km de plaja.

Cele mai apropiate baruri si restaurante pot fi gasite la distanta de aproximativ 1,4 km. Centrul orasului se afla la aproximativ 3,7 km distanta. 

Hotelul este dotat cu aer-conditionat, o receptie 24h, un restaurant si 2 baruri, cafeteria precum si bar la piscina, un hol, Wi-Fi, un lift, coafura, un jacuzzi precum si spatii de parcare. In zona exterioara din proprietate veti gasi o gradina precum si o piscina (deschisa tot anul), unde sunt umbrele de soare si prosoape gratuite. In interiorul hotelului puteti utiliza o piscina interioara incalzita. Pentru divertismentul dvs., hotelul ofera o biblioteca/reading room. Exista un serviciu de spalatorie disponibil la un cost suplimentar pentru clienti. Pentru confortul clientilor, se ofera chiar si un serviciu de concierge. Pentru conventii si alte intalniri de afaceri, hotelul ofera un centru de afaceri precum si o zona de conferinte.

Distante
Aeroport: aprox. 18 km 
Taxi loc: aprox. 7,1 km 
Port: aprox. 5,9 km 
Farmacia: aprox. 1,1 km 
Spitalul: aprox. 5,6 km 
Teren de golf: aproximativ 6,7 km 
Cea mai apropiata banca: aproximativ 1,6 km

Sport and Agrement 
- sala de fitness, baschet, puteti participa la cursuri de aerobic, la cursuri de zumba si la cursuri de yoga, volei pe plaja. Un teren de tenis (plata extra) poate fi utilizat de asemenea de oaspetii hotelului. Pentru biciclisti exista inchiriere biciclete ( taxa extra). In plus,, diverse sporturi acvatice precum navigatie si scufundari sunt oferite in zona. O sauna ( taxa extra) te asteapta in zona spa. Hotelul ofera si masaje (taxa extra). Lasati-va rasfat in hamam ( taxa extra). In termeni de divertisment pentru adulti, spectacole sunt organizate seara.

Web: https://www.hilton.com/en/hotels/agprhqq-higueron-hotel-malaga/

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Higueron Hotel Malaga, Curio Collection by Hilton, Costa del Sol, Spania

Verifica tarife si disponibilitate