Andaluzia de Paște
Miros de flori de portocale, dansatoare flamenco stralucitoare, aventuri culinare! Acesta este farmecul Andaluziei și este cu atât mai puternic cu cât zona este un mix cultural între Europa și lumea arabă. Pe lângă minunățiile culturale spaniole, Andaluzia impresionează prin monumentele cu arhitectură islamică, precum cele din Alhambra, un ansamblu de clădiri într-o fortăreață ce domină orașul Granada.

Ziua 1, 15.04.2023: Transfer din Timișoara spre Cluj Napoca pentru zborul programat cu compania Wizzair, Cluj 17:50 – Malaga 20:55. Transferul de la aeroport la un hotel de 4* pe Costa del Sol, este asigurat prin intermediul schuttle bus. Check-in și cină.
Ziua 2, 16.04.2023: Zi de odihnă și relaxare. Hotelul unde vom fi cazați are parcare gratuită. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.
Ziua 3, 17.04.2023: După micul dejun, plecăm spre Granada, capitala provinciei cu același nume, localizată în sud-estul Spaniei, între țărmul mediteranean și andaluzian. Granada oferă peisaje și experiențe dintre cele mai variate. Farmecul Granadei constă tocmai în amestecul acesta de influențe arabe și andaluze pe care îl găsești la tot pasul (muzee, străduțe înguste și întortocheate, clădiri cu arhitectură renascentistă, islamică și modernă, mâncăruri variate, spectacole de flamenco, catedrale impunătoare, mici piețe cu terase, băi arabe. Alhambra este unul dintre cele mai frumoase obiective din Andaluzia. În Granada descoperim o influenţă maură mult mai puternică decât în alte oraşe, iar în Alhambra istoria şi cultura arabă excelează pe toate planurile. Spre seară, retur la hotel și cină.
Ziua 4, 18.04.2023: Zi dedicată relaxării și timpului liber.
Ziua 5, 19.04.2023: După micul dejun, plecăm într-un tur al Seviliei. Sevilia este capitala artistică, financiară și culturală a Spaniei de Sud. Deși Sevilia are o moștenire puternică din punct de vedere medieval și al renașterii, se pot observa numeroase influențe arabe chiar și în cele mai faimoase monumente. O altă destinație a turului este Piața Spaniei din Sevilia, care a fost amenajată pentru a găzdui Expoziția Ibero-Americano din anul 1999. Spre seară, ne întoarcem la hotel pentru cină și reîmprospătarea energiei.
Ziua 6, 20.04.2023: După micul dejun, plecăm într-un tur al unui oraș special, Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, localitate înscrisă în 1994 în patrimoniul UNESCO. Orașul Cordoba este cunoscut în principal datorită Moscheei sale, o clădire unică ce reflectă splendoarea culturii musulmane din Spania, dar și datorită celorlalte obiective turistice, precum: Catedrala, Cetatea Monarhilor Creștini (Alcázar de los Reyes Cristianos), Podul Roman, Turnul La Calahorra, cartierul Evreiesc, Piața El Porto. Spre seară, retur la hotel și cină.
Ziua 7, 21.04.2023: Zi dedicată relaxării și timpului liber.
Ziua 8, 22.04.2023: După micul dejun, timp liber pentru plajă, apoi luăm prânzul și facem check-out-ul la hotel (după micul dejun lăsăm bagajele în zona recepției). După amiază, transfer la aeroportul din Malaga pentru zborul spre casă Malaga 21:35 – Cluj 02:25 (orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare). Pe aeroportul din Cluj Napoca.

vezi mai multe

biletul de avion Cluj Napoca– Malaga – Cluj Napoca;• bagajul de mână mic (40x30x20 cm) maxim 10kg;• transferul de la aeroport Malaga la hotel și retur;• 7 nopti cazare la hotel de 4*, pe Costa del Sol;• pensiune completă (cele 3 mese plus apă și vin la mesele principale);• asistență turistică (în limba română în Spaniolă);

vezi mai multe

• Bagaj de cala 10kg aprox 75 Euro, 20kg aprox 110 Euroexcursiile la Granada, Sevilla și Cordoba la tariful de 250eur/persoana(fără biletul de intrare la Alhambra- aprox. 25 E/pers)• asigurarea medicală și storno ;• taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/zi/pers);• alte excursii opționalevezi mai multe

Circuite cu avionul din Cluj Napoca catre Circuit Andaluzia, Toate locatiile, Spania

Verifica tarife si disponibilitate